Segeltorps IP 1
11 september 2022
14:00

Referat: Segeltorps IF - Västerhaninge IF

Med kniven på strupen begav sig Västerhaninge till Segeltorps IP. En arena där vi genom åren aldrig tagit en seger, nu väntade dessutom ett Segeltorp som gått som tåget under hösten, tufft mycket tufft.

Västerhaninge tog kommandot direkt. Stort bollinnehav och man kom fint fram på kanterna. Målen skulle inte vänta på sig I den 26:e 1-0 till VIF. VIF kom runt på högerkanten Adam fram till Mohammed som med ett kliniskt avslut skickar bollen i nät.

Två minuter senare så var det dags igen. Jonte trycker upp bollen i nättaket denna gång på pass av Mohammed. Västerhaninge spelar ut, mycket nära 3-0 då en boll dimper ner framför Adnan men Segeltorpsmålvakt gör en grym räddning. Istället från ingenstans ett skott som borrar sig in Usses vänstra kryss. Nu blir det stissigt i det för dagen rödskrudade Västerhaninge. Segeltorp får luft men den tar Adnan bort i den 37:e då han smaskar upp bollen i taket bakom en chanslös målvakt i Segeltorp. 3-1 i paus.

Andra halvlek som den första stort bollinnehav för Västerhaninge och en mängd chanser. Men det skulle bli spännande i den 58:e reducerar Segeltorp genom Rami Mansour, hans andra för dagen efter en fin passning från Erkan Zengin. Det förvånande efter reduceringen är att det inte kommer någon forcering från Segeltorps sida utan matchbilden är densamma. Västerhaninge har boll och skapar chanser.

I den 78:e punkteras matchen fullständigt då Valle på egen hand leker sig förbi Segeltorps försvar och fastställer segerresultatet till 4-2.

Hela laget jobbar hårt och vinner en mycket rättvis seger.